Random Article


Nieuwe Clip voor Marvel’s derde Wolverine-film Logan toont de gruwelijke oorsprong van X-23

 


Posted 15/02/2017 by

In een nieuwe clip die 20th Century Fox en Marvel voor Logan hebben vrijgegeven, zien we de oorsprong van Laura Kinney/X-23, aka de vrouwelijke tienerkloon, surrogaatdochter en uiteindelijke opvolgster van Wolverine die eveneens door een Weapon X-achtige organisatie werd gecreëerd. De beelden, waarin we Dafne Keen zien als Laura, nemen enorm inspiratie uit de Marvel-comics en de animatieserie X-Men: Evolution waarin X-23 haar debuut maakte.

X-23-2 NYX-004

In het sluitstuk van de trilogie rond Marvel’s geklauwde mutant, het vervolg op The Wolverine (2014) en de inmiddels tiende film in de X-Men-franchise keert uiteraard Hugh Jackman één laatste keer terug naar de rol van zijn leven als de titulaire superheld. De derde Wolverine-film belooft een semi-adaptatie van Marvel’s Old Man Logan-verhaallijn (2008-2009) te tonen, dewelke wordt verzorgd door cineast James Mangold (The Wolverineen scenarist Michael Green.

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waar een oudere, minder snel genezende Logan zorgt voor een bijna dementerende Professor Xavier. Ze verschuilen zich samen met de mutantentracker Caliban nabij de Mexicaanse grens, maar wanneer een jonge mutante (Laura alias X-23) bij hen terechtkomt, worden de mutanten het doelwit van de cyborg Donald Pierce en zijn bende Reavers…

Logan hakt zich op 1 maart 2017 een weg naar de bioscoopzalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.