Random Article


Jim Starlin, auteur van Marvel’s Infinity Gauntlet, krijgt wellicht Cameo in Avengers: Infinity War

 

Posted 14/02/2017 by

De afgelopen dagen hengelde comicbookauteur Jim Starlin meermaals naar een cameo in Marvel’s Avengers: Infinity WarNaast zijn legendarische werk op kosmische titels Captain Marvel, Warlock en natuurlijk The Infinity Gauntlet (de hoofdinspiratie voor de film) en de rest van de Infinity-saga is Starlin ook de bedenker van kosmische personages zoals Drax the Destroyer en Gamora (nu beide Guardians of the Galaxy), maar ook de omnipotente schurk Thanos. Met die kennis in gedachten wou de DC Comics- en Marvel-auteur nu een kleine filmrol, niet al te verschillend van Stan Lee’s bekende cameo’s in de superheldenblockbusters, of de cameo’s van Walt Simonson in Thor, Chris Claremont in X-Men en Ed Brubaker in Captain America: The Winter Soldier.

Regisseurs van Marvel’s Avengers: Infinity War Joe en Anthony Russo hoorden zijn vraag om in de vrije verfilming van The Infinity Gauntlet opgenomen te worden. Met een recente Facebookpost reageerden ze met de woorden:

We’re ready for your close-up, Mr. Starlin

Een mooi gebaar, vermits Starlin in het verleden vrij mondig was over het gebruik van de door zijn gecreëerde personages in de Marvel-films en het gebrek aan compensatie hiervan voor de auteur/tekenaar. Ondanks de grote rollen van Gamora, Drax en binnenkort Thanos in het Marvel-filmuniversum, verdiende Starlin meer aan de vrij kleine rol van de eveneens door hem mee gecreëerde Anatoli Knyazev/KGBeast in DC’s Batman V Superman: Dawn of Justice.

In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Onder meer de Avengers, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.