Random Article


Eerste Featurette voor Marvel’s Avengers: Infinity War bevestigt de Guardians of the Galaxy

 


Posted 11/02/2017 by

Marvel heeft vannacht de allereerste beelden voor Avengers: Infinity War vrijgegeven. Centraal staan natuurlijk de zes Infinity Stones en de start van de opnames, sinds 23 januari. Zij aan zij herkennen we acteurs Chris Pratt (Star-Lord), Robert Downey Jr. (Iron Man) en Tom Holland (Spider-Man), maar eigenlijk in het concept art (eindelijk) de Avengers naast de Guardians of the Galaxy. Daarnaast benadrukten ook uitvoerend producent Kevin Feige en regisseurs Joe en Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War) dat deze Infinity War dé cinemabeleving voor superheldenfans tot nog toe zal zijn.

In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films tot nog toe – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Onder meer de Avengers, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Infinity War

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.