Random Article


Blair Redford vervoegt nieuwe X-Men TV-serie op FOX

 

Posted 10/02/2017 by

De eerste mutant (niet Apocalypse) is gevonden! Blair Redford is gecast in de nieuwe X-Men-televisieserie, die binnenkort op FOX verschijnt. De Amerikaanse acteur, bekend van tv-series Switch at Birth en Satisfaction, wordt “Sam”, de koppige Indiaanse leider van het ondergrondse mutantennetwerk, en heeft dus een belangrijke rol te pakken.

FOX bestelde ondertussen al officieel een pilootaflevering voor de reeks rond “Marvel’s Merry Mutants”, dewelke trouw zal zijn aan de bekende X-Men-comics en -films. Regisseur van dienst voor die pitch wordt niemand minder dan cineast Bryan Singer, die verantwoordelijk was voor de filmfranchise bij 20th Century Fox en onder meer X-Men (2000), X2 (2003), X-Men: Days of Future Past (2014) en X-Men: Apocalypse (2016) regisseerde. Matt Nix wordt de showrunner en scenarist voor de nog niet getitelde televisiereeks.

De pilootaflevering zou focussen op twee menselijke ouders en hun mutantenkind, die op de vlucht zijn voor de overheid en zo een ondergronds (verzet)netwerk vervoegen. Het doet alleszins sterk denken aan de bekende Morlocks uit de X-Men-mythologie, waarbij verschillende opvallende mutanten zich in de riolen verscholen en daar in het geheim leefden. Ook werd al gehint naar de angstaanjagende Sentinels. De reeks wordt de tweede Marvel-reeks bij FOX – na Legion – en vervangt het eerder stopgezette Hellfire. Over een releasedatum is voorlopig nog niets geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.