Random Article


Gerucht: Het originele script van DC’s The Batman bevatte meerdere villains waaronder The Joker

 

Posted 09/02/2017 by

Volgens een nieuw bericht van journalist Mark Hughes had DC’s The Batman een wel heel interessante film kunnen worden. In een analyse van de toekomst voor de voorlopig regisseurloze blockbuster heeft Hughes het over het originele script, waarover hij via zijn bronnen enkele dingen vernomen had.

Zo zou The Batman natuurlijk de live-action bioscoopintroductie van de huurmoordenaar Deathstroke (Joe Manganiello) betekenen, maar hij zou niet de enige schurk zijn, die een prominente rol heeft. In Arkham Asylum-esque stijl zou ook onder meer The Joker, opnieuw vertolkt door Jared Leto na Suicide Squadterugkeren. Vermoedelijk zou nu, wanneer een nieuwe regisseur gevonden wordt om Ben Affleck te vervangen, het hele script van Ben Affleck, Chris Terrio en Geoff Johns herwerkt worden.

Recent gaf Ben Affleck onverwacht zijn regisseurspositie op voor The Batman, de nieuwe soloprent rond de Dark Knight in het DC Comics-filmuniversum die er in 2018 zou moeten aankomen. Affleck zal nog steeds produceren en de hoofdrol van Bruce Wayne/Batman op zich nemen, maar dus niet meer achter de camera staan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.