Random Article


Thanos wordt de “hoofdfiguur” van Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 08/02/2017 by

Schurken in de superheldenblockbusters bij Marvel Studios zijn al jaren een oud zeer. Op enkele uitschieters zoals Loki en Winter Soldier na blijven er nog maar weinig memorabele booswichten over. Dat probleem wil de studio nu vermijden met Avengers: Infinity War, waarin volgens Kevin Feige niemand minder dan übervillain Thanos de hoofdfiguur wordt:

In een film met zoveel personages en helden kan je eigenlijk wel stellen dat Thanos de centrale figuur is en daarmee stappen we af van wat we tot nog toe hebben gedaan, maar dat leek ons wel gepast voor een film getiteld “Infinity War”.

In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films tot nog toe – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Onder meer de Avengers, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.