Random Article


Overzicht: Super Bowl 51 Trailers en TV-Spots

 

Posted 06/02/2017 by

Gisteren ging in de Verenigde Staten de eenenvijftigste editie van de Super Bowl door, ditmaal een finale tussen de New England Patriots en Atlanta Falcons. Door de ongeziene populariteit van het sportevent, met jaarlijks maar liefst 120 miljoen kijkers, besluiten filmstudio’s hier maar al te vaak handig op in te spelen. Ze sturen immers heel wat nieuwe TV-spots en trailers de wereld in tussen de reclame door.

Dit jaar kregen we nieuwe beelden voor onder meer Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2, Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales, LoganA Cure for Welness, Ghost in the Shell, The Fate of the Furious en Baywatch. Eerder kregen we gisteren al volledig nieuwe trailers voor Transformers: The Last Knight en Life met Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal te zien.

 

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL 2

 

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES

 

LOGAN

 

A CURE FOR WELNESS

 

LIFE

 

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

 

GHOST IN THE SHELL

 

THE FATE OF THE FURIOUS

 

BAYWATCH

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.