Random Article


Nieuwe Trailer voor Life met Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal

 


Posted 05/02/2017 by

Sony Pictures heeft zonet – in navolging Michael Bay en zijn nieuwe beelden voor Transformers: The Last Knight – de Super Bowl trailer vrijgegeven voor Life, een nieuwe sci-fi-thriller dewelke focust op een team van zes astronauten op het International Space Station dat de eerste tekenen van buitenaards leven op Mars ontdekt. Alleen lijkt dat leven niet zo onintelligent of goedhartig te zijn als gedacht. Onder meer Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Olga Dihovichnaya, Ariyon Bakare en Hiroyuki Sanada zullen in de film te zien zijn. Life onder regie van Daniel Espinosa (Child 44, Safe House) verschijnt begin april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.