Random Article


Nieuwe Foto voor DC’s Justice League met Wonder Woman, Aquaman en Cyborg

 

Posted 05/02/2017 by

In de vooravond van de heuse marketingcampagne van DC’s Justice League is er weer een nieuwe foto opgedoken met deze keer Aquaman, Wonder Woman en Cyborg klaar voor de strijd. Als we de geruchtenmolen mogen geloven, verschijnt er binnenkort ook een tweede trailer voor de ongelooflijke team-up in het gedeelde filmuniversum van DC Entertainment en Warner Bros.

Gedreven door zijn herstelde geloof in de mens en geïnspireerd door Superman’s onbaatzuchtige daad, roept Bruce Wayne de hulp van Diana Prince in om een nog grootsere vijand te bestrijden. Samen rekruteren Batman en Wonder Woman een team van metahumans om dit pas ontwaakte gevaar te stoppen. Ondanks het ontstaan van dit ongeziene superheldenteam – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – kan het al te laat zijn om de Aarde te redden van een aanval van destructieve proporties…

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De prent wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Batman V Superman) en de cast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, J.K. Simmons als commissaris Gordon en Ciaran Hinds als Steppenwolf. Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Alles over de Justice League lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.