Random Article


Officieel: Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune Reboot

 

Posted 02/02/2017 by

Eind vorig jaar hadden we het al over de opkomende reboot van Dune bij Legendary Entertainment, het mediabedrijf achter o.a. films als Kong: Skull Island, Pacifim Rim en comics als Holy Terror en The Tower Chronicles, en het gerucht dat Denis Villeneuve de regisseur zou worden. Bij deze is het officieel: de cineast van sci-fi-films zoals Arrival en de opkomende Blade Runner 2049 regisseert inderdaad de nieuwste Dune-film.

Het nieuws werd bevestigd door Brian Herbert, de zoon van wijlen Frank Herbert – de bedenker van de legendarische Dune-sci-fi franchise die in 1965 het gelijknamige boek uitbracht. Deze zou in 1984 verfilmd worden door David Lynch, maar ook opgevolgd worden door Syfy tv-miniseries uit 2000 en 2003. Een releasedatum voor deze nieuwste film is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.