Random Article


Cast van The Lord of the Rings ontmoet elkaar opnieuw in hilarische Mini-Reünie

 

Posted 02/02/2017 by

Bijna twintig jaar geleden ging de productie van de uiterst succesvolle The Lord of the Rings-filmtrilogie van Peter Jackson van start. Van 2001 tot en met 2003 konden we in de bioscoopzalen genieten van de lotgevallen van Frodo, Aragorn, Legolas en zovele anderen en hun tocht om de kwaadaardige ring naar Mordor te brengen.

Nu hebben verschillende acteurs van de populaire fantasy-films elkaar opnieuw ontmoet en deelden ze deze foto op Instagram. We herkennen natuurlijk Orlando Bloom (Legolas), Viggo Mortensen (Aragorn), Billy Boyd (Peregrin Took), Elijah Wood (Frodo Baggins) en Dominic Monaghan (Meriadoc Brandybuck)!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.