Random Article


Productie voor Preacher Seizoen 2 op AMC is van start gegaan

 

Posted 01/02/2017 by

Met een weinig onthullende, maar tegelijk veel zeggende foto heeft acteur Dominic Cooper, dewelke de hoofdrol in de reeks vertolkt, het tweede seizoen van Preacher bij AMC aangekondigd. Het volgende seizoen van de tv-adaptatie van de legendarische DC/Vertigo-comic zal bovendien langer zijn met 13 afleveringen in plaats van 10.

Preacher Seizoen 2

De comic van Garth Ennis, Steve Dillon en Glenn Fabry debuteerde in 1995 en baarde indertijd opzien door de combinatie van een menselijk verhaal vol geloofwaardige personages gecombineerd met de vreselijkste seksuele en gewelddadige uitspattingen. Het verhaal gaat over de dominee Jesse Custer die een geloofscrisis beleeft. Een entiteit neemt bezit van hem en hij vertrekt samen met zijn vriendin Tulip en goede vriend Cassidy – een Ierse vampier – om God op te zoeken en deze eens flink op zijn lazer te geven…

Dominic Cooper (Agent Carter) speelt Jesse Custer, Ruth Negga (Agents of S.H.I.E.L.D.) speelt diens vriendin Tulip en Joe Gilgun zal in de huid kruipen van Cassidy. Oh, dan is daar natuurlijk ook nog fan-favorite Arseface die gespeeld wordt door Ian Colleti. De Preacher tv-serie wordt gemaakt door Evan Goldberg, Seth Rogen en Sam Catlin. Onze review van de eerste aflevering lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.