Random Article


Daniella Pineda heeft hoofdrol te pakken in Jurassic World Sequel

 

Posted 01/02/2017 by

Hoewel we nog een jaar en half mogen wachten op het vervolg op Jurassic World, zou de productie voor de blockbuster de komende maanden van start gaan. Daarom werd de cast van ieders favoriete dino-franchise onlangs ook uitgebreid. Amerikaanse actrice Daniella Pineda, bekend van The Vampire Diaries en The Originals, heeft immers een van de hoofdrollen in de sequel te pakken. De terugkeer van Chris Pratt als Owen Grady en Bryce Howard als de bevallige Claire werd een tijdje geleden al bevestigd.

De oorspronkelijke plannen voor de sci-fi-films van Colin Trevorrow, die verantwoordelijk is voor het script van de Jurassic World-films en regie van het eerste deel, maar het project opgaf voor zijn Star Wars Episode IX-filmcarrière, resulteerden in een volwaardige filmtrilogie. Dit tweede deel wordt geregisseerd door J.A. Beyona en zal in juni 2018 in de Belgische cinema’s verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.