Random Article


Ex-Lois Lane Teri Hatcher vervoegt DC’s Supergirl Seizoen 2

 

Posted 31/01/2017 by

Na de cameo van ex-Wonder Woman Lynda Carter in het tweede seizoen van DC’s Supergirl zal nu ook actrice Teri Hatcher de reeks tijdelijk vervoegen. Net zoals John Wesley Shipp – de Flash uit de jaren 90-reeks – het tweede seizoen van The Flash met Grant Gustin vervoegde en een resem acteurs uit de Superman-films en tv-series in Smallville te zien waren, wordt de actrice achter een prominent DC-personage, de voormalige Lois Lane uit Lois & Clark: The New Adventures of Supermannu de booswicht voor de tweede seizoenshelft. Eerder keerden ook DC-veteranen Helen Slater – ook wel Supergirl in de gelijknamige film uit 1984 – en Dean Cain – Superman uit de jaren 90-reeks Lois & Clark: The New Adventures of Superman  – terug naar DC’s televisie-universum in het eerste seizoen van Supergirl. Teri Hatcher verscheen hiervoor ook al in Smallville, toen als de moeder van Lois Lane.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.