Random Article


Harley Quinn Smith wil een jonge Harley Quinn vertolken in DC’s Suicide Squad Spin-Off “Gotham City Sirens”

 

Posted 26/01/2017 by

What’s in a name? Amerikaanse actrice Harley Quinn Smith, bekend van Yoga Hosers (2016), maar vooral als dochter van geek Kevin Smith, die haar onlangs nog een cameo schonk in zijn aflevering van Supergirlheeft haar zinnen gezet op een rol in DC’s Gotham City SirensHaar naam geeft het eigenlijk al weg, maar Quinn Smith zou graag een jonge versie van haar naamgenote vertolken in de Suicide Squadspin-off. Ook ziet ze een rol als schurk in een DC-televisiereeks zoals Arrow of The Flash op The CW wel zitten. Uiteraard herneemt Hollywood-icoon Margot Robbie haar rol als de gestoorde vriendin van de Joker in Gotham City Sirens, maar voor eventuele flashbacks zal wel een jongere actrice gezocht moeten worden. Als die er zouden zijn.

Gotham City Sirens is gebaseerd op de gelijknamige comic (2009-2011) met centrale rollen voor vrouwelijke schurken Harley Quinn, Poison Ivy (bovendien Harleys huidige vriendin) en Catwoman. De film wordt geregisseerd door David Ayer (Suicide Squad) en geschreven door Christina Hodson, die ook al het script verzorgde voor de Transformers-spin-off over Bumblebee.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.