Random Article


Releasedatum voor Samurai Jack Seizoen 5 onthuld

 

Posted 25/01/2017 by

Vers van de pers! Adult Swim, een programmatieblok van Cartoon Network, heeft recent tijdens een livestream de releasedatum vrijgegeven voor het vervolg op de bejubelde Samurai Jackanimatieserie. Het vijfde seizoen van de reeks door Genndy Tartakovsky zal op zaterdag 11 maart in première gaan.

Het verhaal van de titulaire strijder die door de kwaadaardige Aku naar de toekomst wordt gekatapulteerd, begon in 2001 als creatie van  Genndy Tartakovsky. De serie, gekenmerkt door zijn typische animatiestijl en oosterse invloeden, liep in 2004 onverwacht ten einde. Hoewel IDW de afgelopen jaren een gelijknamige comic uitbracht dat een vervolg gaf aan de reeks, is nog onbekend of deze kortverhalen nu wel of niet tot de canon behoren. Dit officiële vervolg op het kleine scherm belooft dan eindelijk het langverwachte einde van Jack’s tocht in te luiden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.