Random Article


Gerucht: Noah Gray-Cabey & Debby Ryan zijn Cloak & Dagger in Marvel’s nieuwe TV-serie

 

Posted 25/01/2017 by

UPDATE: Wat we dan weer wel al zeker weten, is dat Gina Prince-Bythewood (Shots Fired) de pilootaflevering zal regisseren.

Marvel Television en Freeform, een zijtak van het ABC-netwerk waarop Agents of S.H.I.E.L.D. en binnenkort ook The Inhumans wordt uitgezonden, zijn druk bezig met de productie van alweer een nieuwe Marvel tv-serie: Cloak and Dagger. De reeks wordt gebaseerd op de twee jonge straathelden die voor het eerst verschenen in Peter Parker, the Spectacular Spider-Man #64 (1982) als creaties van Bill Mantlo en Ed Hannigan. Tyrone “Ty” Johnson (Cloak) en Tandy Bowen (Dagger), beiden op jonge leeftijd weggelopen van huis, kregen na een reeks gruwelijke drugsexperimenten bovenmenselijke krachten. Tyrone wordt omgeven en beheerst door een mantel van duisternis, maar kan dankzij deze gaven wel teleporteren. Zijn duisternis wordt in toom gehouden door Tandy’s gloeiende gaven. Zij verpersoonlijkt immers het licht en kan hiermee dolken manifesteren. Samen vormen ze een soort yin-yang-duo dat drugs uit de straten van New York probeert weg te krijgen. Doorheen hun carrière als superhelden ontmoetten ze meermaals gevestigde waarden als Spider-Man, Daredevil en Luke Cage.

Cloak & Dagger wordt, net zoals de comics, een actievolle superheldenreeks met heel wat romantiek tussen de twee leads. De geruchten doen momenteel de ronde dat Noah Gray-Cabey (Heroes) en Debby Ryan (Jessie) gecast zijn in de hoofdrollen. Showrunner van dienst wordt Joe Pokaski (Heroes) en een premièredatum staat gepland voor ergens in 2018.

cloakdagger

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.