Random Article


Bekijk de opening en eerste 6 minuten van DC’s Justice League Dark

 


Posted 25/01/2017 by

DC Entertainment en Warner Bros. Animation hebben de opening en eerste zes minuten van de nieuwe DC-animatiefilm Justice League Dark vrijgegeven. In navolging van de R-rated Batman: The Killing Joke-prent komt er alweer een duistere animatiefilm aan rond DC’s meer bovennatuurlijke en magische (anti)helden, die door Batman worden ingeroepen om een dreiging tegen te gaan die te vreemd is voor de gewone Justice League.

De gelijknamige comicbookreeks debuteerde in 2011 tijdens de New 52-relaunch en introduceerde een nieuw team van (anti)helden waaronder Zatanna, Jason Blood/Etrigan The Demon, Swamp Thing, Batman en Deadman, maar ook John Constantine, dat samen tegen wil en dank de wereld moest redden. Verwacht je dus aan een hybride-animatiefilm tussen superhelden-, maar vooral bovennatuurlijke invloeden. Justice League Dark staat gepland voor een release op Blu-Ray en DVD op 7 februari 2017.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.