Random Article


Batman V Superman: Dawn of Justice is genomineerd voor maar liefst 8 Razzies

 

Posted 25/01/2017 by

Een tweetal weken terug hadden we het al over de inzendingen voor de Golden Raspberry Awards/Razzies – ook wel de Oscars van de slechte films – en de zes initiële nominaties voor regisseur Zack Snyder en zijn Batman V Superman: Dawn of JusticeVandaag kregen we de uiteindelijke lijst te zien en hebben we dus concrete resultaten voor Dawn of Justice:

  • Slechtste Prequel, Remake, Rip-off of Sequel
  • Slechtste On-screen Combinatie
  • Slechtste Scenario
  • Slechtste Ondersteunende Acteur (Jesse Eisenberg)
  • Slechtste Regisseur (Zack Snyder)
  • Slechtste Acteur (Ben Affleck en Henry Cavill)
  • Slechtste Film

De vooraf gekende inzendingen blijven dus geldig en Dawn of Justice maakt zelfs kans op maar liefst acht Razzies. Ook die andere DC-film, Suicide Squadkan nog in de prijzen vallen “dankzij” diens scenario en Jared Leto’s versie van de Joker. Andere “winnaar” van dienst werd Zoolander 2 met eveneens acht nominaties. Op 25 februari – één dag voor de Oscars, waar de beste films van 2016 worden afgekondigd en waar DC’s Suicide Squad ook genomineerd is voor de beste kostuums en make-up – weten we hoeveel Razzies Dawn of Justice weet te verzilveren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.