Random Article


Nieuwe Promo voor tweede seizoenshelft The Walking Dead Seizoen 7

 


Posted 24/01/2017 by

Na de (over het algemeen) spannende eerste helft van The Walking Dead‘s zevende seizoen hebben AMC en Fox International onlangs een nieuwe promo vrijgegeven voor de langverwachte terugkeer in februari. Rick, Daryl en co zullen samen met de rest van Alexandria hulp zoeken bij de Hilltop en The Kingdom om zo samen de ultieme schurk Negan uit de weg te ruimen. De strijd tegen zijn Saviors zal alvast centraal staan en zonder twijfel opnieuw enkele levens kosten…

Het zevende seizoen van The Walking Dead – gebaseerd op de gelijknamige Image-zombiecomic van Robert Kirkman en Charlie Adlard – keert bij ons op maandag 13 februari om 22.30u op FOX terug. Onze review van het zesde seizoen lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.