Random Article


Online gelekte Foto toont Henry Cavill in zwart Superman kostuum in DC’s Justice League

 

Posted 21/01/2017 by

Neem het met een stevige korrel zout, maar vannacht zou online een eerste foto verschenen zijn van Henry Cavill in het zwarte Superman-kostuum, naar dewelke de acteur eerder al hintte. De wazige afbeelding, die sterk doet denken aan vorige promotiefoto’s van Cavill als de bekendste superheld ter wereld, lekte online en werd sindsdien massaal verspreid. Of het gaat om een bewerkte oudere prent of effectief een nieuwe promo-afbeelding voor DC’s Justice League-film, is dus nog niet geweten.

Henry Cavill Superman zwart

Cavill keert uiteraard terug als DC’s man van staal en ‘s werelds eerste superheld in Justice League, het vervolg op Man of Steel en Batman V Superman: Dawn of Justice. Het zwarte kostuum is uiteraard een knipoog naar het pak dat Superman droeg in de inmiddels klassieke Death & Return of Superman-verhaallijn uit de vroege jaren 90, waarin hij werd gedood door het monster Doomsday (net zoals in de films), maar uit de dood terugkeerde via Kryptoniaanse technologie en langzaamaan zijn krachten opnieuw verwierf.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen. Alles over de Justice League lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.