Random Article


James Cameron werkt aan Terminator Reboot met regisseur Tim Miller (Deadpool)

 


Posted 21/01/2017 by

I’ll be back.

Dat Terminator: Genisys, een eerdere poging om de populaire sci-fi-franchise te rebooten, niet het succes was waarop fans hoopten, weet ook regisseur James Cameron. Volgens Deadline zou de Avatar-bedenker en Aliens-cineast daarom volop werken aan een nieuwe, volwaardige Terminator-filmreboot, samen met visuele effecten-expert Tim Miller, die Marvel’s Deadpool regisseerde, maar de handdoek in de ring gooide voor het vervolg. Productie zou van start gaan in 2019, wanneer Cameron opnieuw volledige juridische controle over de filmrechten heeft.

Op de aankondiging na hebben we nog niet veel om mee te werken. In hoeverre deze reboot een “harde” herstart van de filmreeks wordt en de eerste twee succesvolle films (1984, 1991) achterwege gelaten worden, is niet geweten. Ook over de terugkeer van franchise-icoon Arnold Schwarzenegger als de T-800 is niets geweten, maar gezien zijn leeftijd lijkt dat weinig waarschijnlijk.

Alles over The Terminator lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.