Random Article


G.I. Joe 3 wordt waarschijnlijk Film Cross-Over met de Transformers

 

Posted 20/01/2017 by

Bij IDW werken ze al langer aan een heuse cross-over tussen hun 80s “speelgoedfranchises” waaronder Hasbro-producten Transformers, G.I. Joe, Action Man, ROM The Space Knight, Micronauts én M.A.S.K., maar ook op het grote scherm zouden we in de nabije toekomst een dergelijke team-up kunnen zien.

Regisseur D.J. Caruso, bekend van onder meer Eagle Eye (2008), The Disappointments Room (2016) en het opkomende xXx: Return of Xander Cage, zal de derde G.I. Joe-film verzorgen en heeft onlangs zijn eerste versie van het script afgerond. Een kinderfantasie van vele fans zou in zijn film werkelijkheid worden: de Transformers zij aan zij met de elitesoldaten van G.I. Joe, net zoals in talloze comics. Blijkbaar was Michael Bay, verantwoordelijk voor de vertaling van de Transformers-franchise naar het witte doek, geen fan van het project en stelde hij zijn veto.

De volgende Transformers-film, The Last Knightverschijnt in juni 2017 en zou wellicht de laatste prent in de franchise zijn die geregisseerd wordt door Michael Bay, alvorens Hasbro en Paramount Pictures een heus Transformers-filmuniversum willen creëren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.