Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s derde Wolverine-film “Logan”

 


Posted 19/01/2017 by

Filmstudio 20th Century Fox, Marvel en regisseur James Mangold hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor de derde en laatste Wolverine-film, Logan. In het sluitstuk van de trilogie rond Marvel’s geklauwde mutant, het vervolg op The Wolverine (2014) en de inmiddels tiende film in de X-Men-franchise keert uiteraard Hugh Jackman terug naar de rol van zijn leven als de titulaire superheld. De derde Wolverine-film belooft een semi-adaptatie van Marvel’s Old Man Logan-verhaallijn (2008-2009) te tonen, dewelke wordt verzorgd door cineast James Mangold (The Wolverineen scenarist Michael Green.

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waar een oudere, minder snel genezende Logan zorgt voor een bijna dementerende Professor Xavier. Ze verschuilen zich samen met de mutantentracker Caliban nabij de Mexicaanse grens, maar wanneer een jonge mutante (Laura alias X-23) bij hen terechtkomt, worden de mutanten het doelwit van de cyborg Donald Pierce en zijn bende Reavers…

Naast Hugh Jackman als Wolverine zullen ook Patrick Stewart als Professor Charles Xavier, Boyd Holbrook als Donald Pierce, Richard E. Grant, Stephen Merchant als Caliban, Eriq La Salle, Elise Neal en Elizabeth Rodriguez in de film te zien zijn.

Logan hakt zich op 1 maart 2017 een weg naar de bioscoopzalen.

logan

logan-poster-sunset-221398

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.