Random Article


Rick Cosnett keert terug in DC’s The Flash Seizoen 3

 

Posted 18/01/2017 by

Eerder deze week kondigde Robbie Amell nog zijn terugkeer aan als Ronnie Raymond in DC’s The Flash’ derde seizoen, maar nu heeft zijn ex-collega Rick Cosnett eveneens bevestigd binnenkort opnieuw op te duiken. In welke aflevering  de acteur van de overleden Eddie Thawne uit het eerste seizoen terugkeert, wist hij nog niet mee te geven. Hij was onder meer het vriendje van Iris West, maar zou nadien ook een belangrijkere rol krijgen als een van de voorouders van Eobard Thawne/ Reverse-Flash, de aartsvijand van DC’s Scarlet Speedster. Ondanks zijn dood maken de verschillende alternatieve werelden in The Flash het best makkelijk om het personage terug te brengen. Binnenkort ongetwijfeld meer hierover!

Het derde seizoen van DC’s The Flash keert terug op dinsdag 24 januari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.