Random Article


Harley Quinn verschijnt wellicht in Seizoensfinale van DC’s Gotham Seizoen 3

 

Posted 18/01/2017 by

Na de recente bioscoopversie Harley Quinn in DC Comics’ Suicide Squad zou het creatieve team van DC’s Gotham van deze bekendheid gebruik willen maken. Producent John Stephens onthulde (en bevestigde zo een gerucht van vorig jaar) dat we haar wellicht in aflevering 22 van het derde seizoen zouden zien. Ook zal deze focus op haar menselijke alter ego (Harleen Quinzel) doorgetrokken worden naar het vierde seizoen, waarin ze deel uitmaakt van een belangrijke verhaallijn. Eerder werd al ingegaan op de cultus van de Joker – in Gotham ook wel de gestoorde Jerome – en de impact van de Clown Prince of Crime op de televisieserie. Ook hintte men al naar een menselijke versie van Killer Croc, eveneens te zien in DC’s Suicide Squad, in het vierde seizoen van Gotham.

Onze review van het tweede seizoen van Gotham kan je hier nalezen. Het derde seizoen van Gotham valt momenteel te bekijken op de Amerikaanse zender Fox.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.