Random Article


Gerucht: Ex-James Bond Pierce Brosnan is Cable in Marvel’s Deadpool 2

 

Posted 18/01/2017 by

Recentelijk doken er foto’s op van Hugh Jackman (Wolverine) en Ryan Reynolds (Deadpool) samen op een bank met acteur Pierce Brosnan, het best gekend voor zijn rol als James Bond van 1995 tot 2002, en het onderschrift “Wolvie.Bond.Wade”. Ze impliceren ook een geheim te hebben waarover ze nog niets mogen delen.

Uiteraard start zoiets geruchten bij fanboys rond een mogelijke casting van Brosnan in het X-Men-filmuniversum van Marvel en 20th Century Fox als de tijdreizende, zwaarbewapende en van telekinetische krachten voorziene mutant/soldaat Cable/Nathan Summers.┬áIn de comics is Cable de zoon van X-Man-leider Cyclops en een kloon van Jean Grey, die vanuit een dystopische toekomst naar het heden reist, de leider werd van o.a. de New Mutants en X-Force en hierbij regelmatig in conflict trad met de Merc with a Mouth. We weten dat de rol van Cable in Deadpool 2 nog steeds niet gecast is, maar de foto’s van de drie voormalige “sexiest men alive” gooien natuurlijk olie op het vuur…

wolviebondwade wolviebondwade2

Marvel’s Deadpool 2 wordt geregisseerd door David Leitch (John Wick), maakt deel uit van het X-Men-filmuniversum en komt in 2018 in de zalen.

Onze review van de eerste Deadpool-film lees je hier.

Onze casting call voor de rol van Cable lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.