Random Article


Brad Peyton (San Andreas, Rampage) in de running om Dwayne “The Rock” Johnson opnieuw te regisseren in DC’s Shazam!

 

Posted 18/01/2017 by

Wanneer DC Entertainment-president, DC Comics-schrijver en DC Films-producer Geoff Johns iemand anders uit de entertainmentbusiness begint te volgen op Twitter, dan zou dat weleens iets kunnen betekenen. Zo was eerder duidelijk dat bijvoorbeeld Joe Manganiello gecast werd als huurmoordenaar Deathstroke in DC’s filmuniversum. Inmiddels volgde Johns regisseur Brad Peyton, die samen met Dwayne “The Rock” Johnson al San Andreas, Journey 2: The Mysterious Island en Rampage inblikte. De geruchten laaien inmiddels op dat Peyton in de running zou zijn als regisseur voor Shazam!, waarin The Rock de rol van DC-antiheld/villain Black Adam op zich zal nemen.

Eerder liet The Rock al weten dat hij een zeer productieve meeting had met DC, waar hij te horen kreeg dat de superheldenfilms een tonale verschuiving zouden meemaken naar meer hoop, optimisme en fun. De familievriendelijke, avontuurlijke stijl die Peyton liet zien in zijn Journey-sequel zou dan weer goed passen bij de solofilm rond World’s Mightiest Mortal. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

blackadamsuperman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.