Random Article


Tom Hardy wil James Bond Film met Christopher Nolan als regisseur en Michael Fassbender als de schurk

 

Posted 17/01/2017 by

Geruchten over de 25e James Bond-film circuleren ondertussen al een jaartje. Onder meer de terugkerende 007 Daniel Craig, die tot nog toe vier keer als Ian Flemmings wereldbekende spion verscheen, onlangs nog in Spectre (2015), maar ook Tom Hiddleston, Idris Elba en zelfs Gillian Anderson werden genoemd om de volgende James (of Jane) Bond te worden. Iemand die ook al even aan het filmproject gelinkt wordt, is niemand minder dan Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Inception, Mad Max: Fury Road).

In een recent interview met The Daily Beast vroeg men Hardy opnieuw naar een mogelijke interesse in de rol van James Bond. Uiteraard bleef de Amerikaanse acteur bewust vaag en zei hij dat wanneer hij er iets over zou verklappen, zijn kans weg zou zijn. Wanneer gevraagd of hij een Bond-film met als regisseur Christopher Nolan en schurk Michael Fassbender zou zien zitten, bevestigde Hardy meteen zijn interesse. Zou Nolan een geschikt regisseur zijn voor de welbekende spionnenfranchise? Momenteel werkt de cineast samen met Hardy aan het oorlogsepos Dunkirkdat later dit jaar in juli verschijnt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.