Random Article


Marvel’s volgende X-Men TV-serie zal Sentinels bevatten

 

Posted 17/01/2017 by

Begin februari zal Legion in première gaan op FX (en bij ons op Fox), een tv-serie die een spin-off vormt van de X-Men-films van Marvel en 20th Century Fox. Hoewel Legion (echte naam: David Haller) in de comics een enorm machtige mutant is die tegelijk de zoon is van X-Men-oprichter Professor Charles Xavier, zal de tv-serie zich (nog) niet bezighouden met David’s relatie tot zijn bekende vader. Buiten het woord “mutant” bevat de show in feite maar weinig verwijzingen naar het X-Men-universum en speelt het zich duidelijk niet af in dezelfde wereld als de films.

De volgende, voorlopig nog niet getitelde X-Men tv-serie van Marvel Television op het Amerikaanse FOX-netwerk zal zich ook in een apart universum afspelen, maar wél een grotere connectie tot de X-Men-films hebben. De serie, onder showrunner Matt Nix, zal gaan over een wereld waar mutanten gehaat, gevreesd en blijkbaar ook opgejaagd worden. Producente Lauren Shuler Donner bevestigde dat er wel degelijk Sentinels, de gekende gigantische mutantenjagende robots, te zien zullen zijn in de nieuwe serie. De Sentinels zullen er echter daarom niet hetzelfde uitzien als de versies uit de X-Men: Days of Future Past-film, maar ze zijn wel aanwezig.

Sentinels verschenen voor het eerst in Marvel’s The X-Men #14 uit 1965 en werden gecreëerd door de wetenschapper Bolivar Trask. Ze behoren tot de bekendste en gevaarlijkste vijanden van de X-Men (en het mutantenras in het algemeen) en verschenen naast de comics al in tal van andere media.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.