Random Article


Funko Pop onthult eerste kijk op Ego The Living Planet in Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2

 

Posted 17/01/2017 by

Opnieuw heeft speelgoed ons een eerste kijk op filmmateriaal geboden. Ditmaal heeft een Funko Pop-figuur uit de nieuwe Guardians of the Galaxy Vol. 2reeks Ego The Living Planet onthuld, in de film de vader van Star-Lord (Chris Pratt), vertolkt door niemand minder dan Kurt Russell (Escape from New York, Big Trouble in Little China). Zijn planetaire look uit de comics, die wellicht ook wel in de film zal zitten, werd nog niet getoond.

Ego The Living Planet verscheen voor het eerst in Marvel’s Thor #132 (1966). Hij is een levende planeet die het al vaak aan de stok heeft gehad met ruimtehelden als de Guardians of the Galaxy, Thor, de Fantastic Four en het Nova Corps. In de comics is keizer J’Son of Spartax de vader van Star-Lord, maar in de film wordt die rol dus vervuld door Ego – dewelke hier ook een menselijke vorm kan aannemen.

Ego-The-Living-Planet

Ego The Living Planet in de comics van Marvel

Ieders favoriete team ruimtehelden – Star-Lord, Rocket Raccoon, Gamora, Drax The Destroyer en de schattige kleine Groot – keert uiteraard terug, maar krijgt ditmaal onder meer te maken met hun vernieuwde bekendheid doorheen de kosmos, de terugkeer van de Ravagers én een ontmoeting met de vader van Star-Lord, Ego. De sequel op de eerste film uit 2014 wordt opnieuw geregisseerd door James Gunn en vergroot de kosmische uithoek van het Marvel-filmuniversum. Guardians of the Galaxy Vol.2 komt eraan eind april 2017.

Alles over Marvel’s Guardians of the Galaxy lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.