Random Article


Drake Bell wil Robert Kirkman’s Invincible vertolken

 

Posted 16/01/2017 by

Nu het einde van Marvel’s Ultimate Spider-Man-animatiereeks er zit aan te komen, lijkt stemacteur Drake Bell te hengelen naar de titulaire rol in een verfilming van Robert Kirkmans Invincible. De Amerikaanse acteur, die lange tijd de stem van Peter Parker/ Spider-Man verzorgde, zei dat de langdurige Image-comic zijn favoriete comicbookreeks aller tijden is en dat hij absoluut de titulaire superheld wil vertolken.

Invincible verscheen voor het eerst in Tech Jacket #1 (2002) en kreeg in het daaropvolgende jaar zijn eigen soloreeks, toepasselijk getiteld Invincible bij Image Comics. De comic van auteur Robert Kirkman (The Walking Dead) en artiesten Cory Walker en Ryan Ottley vertelt het verhaal van tiener Markus Sebastian Grayson, zoon van een buitenaardse succesvolle superheld, die in zijn voetstappen treedt om een eigen carrière uit te bouwen. Invincible beschikt over bovenmenselijke kracht, uithoudingsvermogen en kan zowel snel genezen als vliegen. Onlangs onthulde Kirkman dat de populaire comic in het najaar van 2017 zal eindigen bij nummer #144. Vooralsnog is er geen weet van plannen om Invincible te verfilmen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.