Random Article


Premièredatum Prison Break Seizoen 5 bekend

 

Posted 12/01/2017 by

Het is al enige tijd bekend dat er een gloednieuw seizoen in de maak is van de populaire tv-serie Prison Break. De Amerikaanse zender Fox zendt de eerste aflevering van het ondertussen vijfde seizoen uit op 4 april 2017. Het is nog niet bekend uit hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen zal bestaan, maar vermits het een event series wordt, zal dat aantal voorlopig beperkt blijven.

In het vervolg op de populaire serie, die liep van 2005 tot 2009 en het verhaal vertelde van een man die zijn ter dood veroordeelde broer uit een zwaarbewaakte gevangenis wil bevrijden en in een gigantische overheidscomplot terechtkomt, zien we veel bekende gezichten terug. De hoofdrollen van Michael Scofield en Lincoln Burrows worden weer ingevuld door Wenthworth Miller en Dominic Purcell. De rest van de cast zal aangevuld worden met oude bekenden als Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Paul Adelstein (Kellerman), Sarah Wayne Callies (Sarah Tancredi) en Rockmond Dunbar (C-Note).

In het vijfde seizoen ontdekt men dat Michael Scofield toch nog in leven is, na zijn schijnbare dood op het einde van seizoen 4. Scofield zit echter vast in een gevangenis ergens in het Midden-Oosten. Lincoln en Sarah zijn van plan hem uit te breken met behulp van enkele andere bekende namen van de Fox River Eight, maar het ontsnappen uit die gevangenis is nog maar het begin wanneer het land wordt uiteen gereten in een grote burgeroorlog…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.