Random Article


Casting Call bevestigt centrale personages in Marvel’s The Inhumans TV-serie

 

Posted 12/01/2017 by

Een Marvel Studios-film krijgen de Inhumans dan toch niet meteen, maar een eigen televisieserie op ABC (+ de twee eerste afleveringen als tv-film in IMAX) komt er wel binnenkort aan. Marvel Television en showrunner Scott Buck (Iron Fist) zijn momenteel volop bezig met de pre-productiefase en op zoek naar acteurs en actrices om de centrale cast te vertolken. We wisten al even dat de reeks ging draaien rond de Inhuman Royal Family – dewelke voor het eerste verschenen in de pagina’s van Marvel’s Fantastic Four – en via een online verschenen casting call hebben we nu wel een beter idee.

Zoals gewoonlijk werden de namen (op de beginletters na) veranderd en volgt een best vage beschrijving die toch meteen de essentie van de Marvel-personages meegeeft. Respectievelijk volgen hieronder de officiële beschrijvingen van koning en leider Black Bolt, die met zijn stem bergen in tweeën kan splijten, koningin Medusa met het levende haar, de sluwe halfbroer van Black Bolt Maximus The Mad, tacticus Karnak, die zelfs in de sterkste structuren zwakheden kan spotten, de impulsieve, levensluchtige en van paardenhoeven die aardbevingen kunnen veroorzaken voorziene Gorgon, Medusa’s zus Crystal, die de aardse elementen kan controleren, en de amfibie-achtige Triton:

[BRODERICK]Man. 30-40. Kaukasisch. Kan met slechts één blik heel wat overbrengen. Sterk, bedachtzaam en gesloten. Hij is het ongewoon ondervraagd te worden of genoodzaakt zich te verantwoorden aan iemand, op het arrogante af. SERIES REGULAR, AEP.

[MARJORIE]Vrouw. 30-40. Kaukasisch. Een elegante en intelligente adviseur voor haar man, maar vindt moeilijk haar plaats buiten haar relatie, aangezien heel wat mensen haar als enkel een mooi snoetje beschouwen. Sterk en vindingrijk. Ze is niet bang om de regels te breken als de situatie erom vraagt. SERIES REGULAR, AEP.

[MARTY]Man. 30-40. Kaukasisch. Broderick’s jongere broer; Intelligent, charmant en welbespraakt. Hij lijkt een man van het volk, maar verlangt stiekem naar macht. SERIES REGULAR, AEP.

[KEVIN]Man. 30-40. Open. Tenger, maar zijn geest is zijn sterkste troef. Altijd voorbereid met een plan. Zijn levensvisie is eerder pessimistisch, maar Kevin beschikt over heel wat droge humor. SERIES REGULAR, AEP.

[GRADY]Man. 25-35. Open. Impulsief en ruw. Heeft serieuze uitbarstingen die hem vaak in de problemen brengen, niet gering met vrouwen, drank en vechten. Hij houdt van het leven en geniet van elk moment. SERIES REGULAR, AEP.

[CHRISTINE]Vrouw. 18-25. Kaukasisch. Gevoelvol, maar de wereld nog maar net ontdekkende, heeft een zekere jeugdige arrogantie. Impulsief en onafhankelijk, maar steeds trouw aan haar familie. SERIES REGULAR, AEP.

[TIMOTHY]Man. 25-35. Open. Visuele effecten-make-up genoodzaakt. Zeer atletisch. Het ultieme beeld van “cool”: kalm in stressvolle situaties en zal alles doen om de klus te klaren.

The Inhumans zal lanceren met een tweedelige aflevering als langspeelfilm, dewelke vanaf 4 september 2017 ook gedurende twee weken in IMAX zal vertoond worden in Amerikaanse bioscoopzalen, vooraleer de reeks in première gaat op 26 september en Agents of S.H.I.E.L.D. zal vervoegen op ABC. Meer over de Inhumans lees je in deze special.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.