Random Article


Officieel: Marvel’s Spider-Man zit in Avengers: Infinity War

 


Posted 10/01/2017 by

Na onder meer de bevestiging van Doctor Strange en de Guardians of the Galaxy is het nu de beurt aan niemand minder dan Spider-Man. In een recent interview met het Italiaanse magazine L’Uomo Vogue heeft acteur Tom Holland onthuld dat Avengers: Infinity War inderdaad één van zijn drie opkomende Marvel-films binnen een vierjarige tijdspanne is. Na Captain America: Civil War (2016) zal Holland dit jaar zijn eigen solofilm krijgen als Peter Parker/ Spider-Man met Spider-Man: HomecomingDe epische eindstrijd van de voltallige Avengers tegen Thanos is zonet wat grootser geworden.

Avengers: Infinity War wordt geregisseerd door de gebroeders Russo (Captain America: The Winter Soldier, Civil War) en knalt eind april 2018 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.