Random Article


Constantine opnieuw opgepikt door The CW als animatieserie

 

Posted 08/01/2017 by

In navolging van Vixen krijgt CW Seed er binnenkort een nieuwe animatiereeks bij. Na zijn eigen soloreeks Constantine op NBC en verschillende gastrollen doorheen DC’s televisie-universum op The CW zal Matt Ryan nu terugkeren als John Constantine in de opgepikte animatieserie. Het eerste seizoen zou een vijftal episodes van telkens tien minuten bevatten. Ryan keert binnenkort al terug als DC’s magiër bij uitstek in de Justice League Dark-animatiefilm.

Recent werd al gehint naar de aankondiging van een nieuwe superheldenreeks, maar ongetwijfeld zullen heel wat fans teleurgesteld zijn door deze nieuwkomer. Stiekem hoopten we op een volwaardige live-action serie, maar wellicht komt die er dus niet. Eerder vandaag werden al Arrow, Supergirl, The Flash en DC’s Legends of Tomorrow hernieuwd voor volgende seizoenen.

john-constantine-cw-seed

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.