Random Article


Schrijver Mark Millar was geen fan van de Marvel-verfilming van “zijn” Captain America: Civil War

 

Posted 05/01/2017 by

Een tijdje terug uitte comicbookauteur Mark Millar (Kick-Ass, The Ultimates) zich eindelijk over de langverwachte verfilming van Civil Warhet Marvel-event dat hij in 2006-2007 met artiest Steve McNiven (Old Man Logan, The Amazing Spider-Man) maakte. Zo bleek de schrijver zelf weinig positief over Marvel’s Captain America: Civil War:

Civil War had een sterke eerste twintig minuten, maar daarna kan ik me eerlijk gezegd niet meer herinneren waarover de film ging.

Volgens Millar had de film verder ook heel wat luchtiger gemogen, meer in navolging van de eerste Avengers-film (2012). Hij hoopt dan ook dat de gebroeders Russo, die Civil War regisseerden, wat meer humor in hun volgende prent Avengers: Infinity War zouden verwerken. Heeft Millar een punt? Of toch maar niet? En als hij al zo negatief was over de filmversie van Civil War, wat zou hij dan vinden van de zeer slecht ontvangen opvolger Civil War II?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.