Random Article


Gerucht: Replicant uit de originele Blade Runner keert terug in Blade Runner 2049

 

Posted 04/01/2017 by

Volgens een nieuw gerucht van Terminator Fans zou één van de originele replicants – ook wel menselijke robots of androids – uit Blade Runner (1982) terugkeren. Welke van de personages opnieuw verschijnt in de sequel Blade Runner 2049is niet geweten, maar replicants zoals Roy Batty (Rutger Hauer), Pris (Daryl Hannah) of Rachael (Sean Yong) behoren tot de mogelijkheden. Zelfs een niet-verouderde replicant-versie van Deckard, vertolkt door Harrison Ford, heeft een kans en zou zo een decennialange discussie over diens menselijkheid nieuw leven inblazen.

Blade Runner 2049 wordt geregisseerd door Denis Villeneuve (Prisoners, Arrival)Ridley Scott zal niet terugkeren in de regisseursstoel, maar de film dan weer wel produceren. De sci-fi-blockbuster en sequel op Ridley Scotts Blade Runner (1982) met Ryan Gosling (Drive) en oudgediende Harrison Ford, dewelke zijn rol van premiejager Rick Deckard herneemt, zal zich enkele decennia na het origineel afspelen. Het script wordt verzorgd door Hampton Fancher, die ook aan de eerste film meegeschreven heeft, en Michael Green (Green Lantern, Smallville). Blade Runner 2049 staat gepland voor een release op 18 oktober 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.