Random Article


Finale Engelstalige Trailer voor Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions

 


Posted 04/01/2017 by

Naast Dragon Ball Z en Pokémon kwam in de jaren 90 uiteraard ook nog die andere manga- en animefranchise uit Japan overgewaaid: Yu-Gi-Oh!Bedenker Kazuki Takashi ontwikkelde de populaire, gelijknamige manga over Yugi en zijn vrienden in een wereld waar het interactieve kaartspel Duel Monsters een centrale rol speelde. De boekenreeks inspireerde een Japanse en later Engelstalige televisie-adaptatie die met zijn vijf seizoenen en verscheidene spin-offs van de vroege jaren 2000 tot 2012 liep.

In Yu-Gi-Oh! The Dark Side Of Dimensions – ter ere van de twintigste verjaardag – wordt het verhaal van de originele reeks eindelijk verder gezet. Hier zullen Yugi en Seto Kaiba elkaar een laatste keer ontmoeten terwijl een groot gevaar op de achtergrond loert. De Japanse versie kwam al in april 2016 uit, maar wij zullen dus nog tot 27 januari 2017 moeten wachten. Hier alvast een nieuwe Amerikaanse trailer met de originele stemmen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.