Random Article


Andrew Garfield praat over zijn ervaring als Marvel’s Spider-Man bij Sony Pictures

 

Posted 04/01/2017 by

Enkele jaren geleden had Andrew Garfield de rol van zijn leven te pakken als Marvel’s Spider-Man bij Sony Pictures in de The Amazing Spider-Man-films. Zijn succesverhaal liep daarentegen al te snel af bij de eerste sequel en de start van de gesprekken tussen Marvel en Sony om Spider-Man in hun succesvolle filmuniversum te introduceren. Recent uitte Garfield zich over zijn ervaringen met Sony en hun “zakelijke mindset”:

Ik moest echt hard vechten om zeker te zijn dat het personage de eer kreeg dat het verdiende en dat we iets leuk, entertainend, maar ook diepgaand en complex aanboden aan alle jonge jongens en meisjes die hun favoriete superheld wilden zien.

Uiteindelijk volgde de officiële aankondiging van Tom Holland als de nieuwste superheld met spinnenkrachten, opgenomen in Marvel’s filmuniversum. Zijn introductie zagen we vorig jaar in Captain America: Civil WarLater dit jaar volgt zijn eerste solofilm in Spider-Man: Homecoming.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.