Random Article


Trailer voor Resident Evil: Vendetta

 


Posted 02/01/2017 by

Indien de Amerikaanse live-action Resident Evil-films, waarvan binnenkort het laatste deel uitkomt, niet je ding zijn, zijn er nog altijd de Japanse CGI-animatiefilms gebaseerd op de gekende survival horrorgame van Capcom. De nieuwste in het rijtje wordt Resident Evil: Vendetta, geregisseerd door Takanori Tsujimoto. In deze sequel op Resident Evil: Degeneration (2008) en Damnation (2012), zien we opnieuw Leon S. Kennedy in de hoofdrol. Andere hoofdpersonages worden de even bekend Chris Redfield, alsook Rebecca Chambers uit de eerste game. Vendetta speelt zich, in tegenstelling tot de live-action films, ook af in de wereld van de videogames. De prent komt in mei 2017 uit in Japan en zal niet lang daarna bij ons op DVD en Blu-Ray verschijnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.