Random Article


Regisseur Taika Waititi bevestigt bezoek aan Planeet Sakaar in Marvel’s Thor: Ragnarok

 

Posted 30/12/2016 by

Sinds Guardians of the Galaxy werd Marvel’s filmuniversum helemaal opengetrokken. Vooral Doctor Strange wist daar dit jaar van gebruik te maken door het multiversum te introduceren, maar binnenkort zal ook Taika Waititi nieuwe werelden verkennen in Thor: Ragnarok. In een interview met Total Film bevestigde de regisseur immers een bezoekje aan de planeet Sakaar uit de bekende Planet Hulkverhaallijn uit de comics, dewelke een belangrijke inspiratiebron was voor de derde Thor-film. Het is op deze ruige planeet dat de gladiatorenspelen met de Hulk en allerlei andere ruimtewezens plaatsvonden en waar belangrijke personages in het leven van Marvel’s groene gigant, waaronder zijn zonen Skaar en Hiro-Kala, vandaan komen.

In het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod, Thor: Ragnarok, zal Thor geconfronteerd worden met het einde der werelden, ook wel de mythologische Ragnarok-destructie. Samen met de Hulk, opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo, zullen zij Loki, momenteel de heerser over Asgard, moeten stoppen. Regisseur van dienst is Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt eind oktober 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.