Random Article


The Walking Dead TV-serie zal binnenkort de comic inhalen

 

Posted 28/12/2016 by

AMC's The Walking Dead tv-serie, gebaseerd op de populaire Image-zombiecomic door Robert Kirkman, Charlie Adlard en Tony Moore, zou spoedig weleens het bronmateriaal kunnen inhalen. De reeks zit momenteel halverwege zijn zevende seizoen, maar zal sneller en sneller de verhaallijnen uit de comic adapteren. De tv-serie had zes seizoenen nodig om het materiaal van de eerste 100 The Walking Dead-delen te adapteren, maar zal niet tot seizoen twaalf moeten lopen om de volgende 100 naar het kleine scherm te vertalen, zo bevestigt schrijver/producer en mede-schepper Robert Kirkman. Momenteel komen de gebeurtenissen uit de tv-serie overeen met de comic tot The Walking Dead #111 (2013).

Het volgende deel van The Walking Dead-comic, nummer #162, verschijnt in januari. De volgende helft van The Walking Dead seizoen 7 is vanaf februari te zien op AMC en bij ons op FOX.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.