Random Article


Gerucht: Ryan Reynolds als Marvel’s Deadpool heeft cameo in Derde Wolverine-film Logan

 

Posted 28/12/2016 by

UPDATE: Ondertussen heeft Ryan Reynolds zelve het gerucht ontkracht in een tweet, inclusief een verwijzing naar Jackmans rol in  Les Misérables.

Ondanks alle productieproblemen die de sequel op Deadpool lijken te plagen, zal ieders favoriete Merc with a Mouth binnenkort toch al even terugkeren in de derde Wolverine-film bij 20th Century Fox, LoganHet zou gaan om een after-credits-scène met Ryan Reynolds, ingeblikt door regisseur van Deadpool 2 David Leitch, die de langverwachte sequel moet promoten. Of er enige interactie zou plaatsvinden tussen Hugh Jackman als Logan en Deadpool, is niet geweten. Het zou de derde keer zijn dat Ryan Reynolds Deadpool vertolkte op het witte doek.

De derde Wolverine-film belooft een semi-adaptatie van de Old Man Logan-verhaallijn te tonen, dewelke wordt verzorgd door cineast James Mangold (The Wolverineen scenarist Michael GreenNaast Hugh Jackman als Wolverine zullen ook Patrick Stewart als Professor Charles Xavier, Boyd Holbrook als cyborg Donald Pierce en leider van The Reavers, Richard E. Grant (Game of Thrones), Stephen Merchant (Movie 43) als Caliban, Eriq La Salle (ER), Elise Neal (Scream 2) en Elizabeth Rodriguez (Orange is the New Black) in de film te zien zijn. De schurk van dienst zou dan weer de iconische Mr. Sinister kunnen zijn, terwijl ook het live-action debuut van de vrouwelijke Wolverine-kloon X-23 wordt opgezet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.