Random Article


DC’s Superman (Henry Cavill) en Black Adam (Dwayne “The Rock” Johnson”) wensen Prettige Feestdagen

 

Posted 26/12/2016 by

“Today we drink like gentleman and come together as friends. We’re excited for what the future brings.” DC Comics-filmacteurs Henry Cavill (Superman) en Dwayne “The Rock” Johnson (Black Adam in het opkomende Shazam!) genieten samen van een drankje en gooien hun feestwensen op het internet. De hashtag #DCWorldsWillCollide maakt alvast duidelijk dat beide heren het binnen enkele jaren op het grote scherm zullen uitvechten als Superman en antiheld/aartsvijand van Shazam Black Adam. Of dat betekent dat Henry Cavill al meteen als Superman te zien zal zijn in Shazam! of Dwayne Johnson eerder oog in oog komt te staan met de man van staal in een Man of Steel of Justice League-sequel, valt nog af te wachten…

Henry Cavill is opnieuw te zien als Superman in DC’s Justice League in november 2017. Shazam! staat dan weer gepland voor een release in 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.