Random Article


Eerste Trailer voor Alien: Covenant

 


Posted 25/12/2016 by

20th Century Fox en regisseur Ridley Scott hebben zonet de eerste (red band) trailer voor Alien: Covenant vrijgegeven. De crew van het kolonieschip Covenant strandt op een verlaten planeet. De wereld lijkt aanvankelijk een paradijs, maar is in feite een donkere plek met duistere geheimen. Wie ook op de planeet vertoeft is David, de synthetische mens en overlevende van de gedoemde Prometheus-missie dewelke in de film gespeeld werd door Michael Fassbender. In Covenant keert men terug naar de sci-fi-horror-wereld van Alien (1979) die nu gelinkt zal worden met de prequel Prometheus (2012). Verwacht alvast heel wat enge FacehuggersXenomorphs en expliciete gore!

Onder meer Katherine Waterston (Inherent Vice, Fantastic Beasts and Where to Find Them) als Daniels en Michael Fassbender (X-Men: Apocalypse) als synthetische mens David, maar ook James Franco, Jussie Smollett, Danny McBride, Billy Crudup en Demián Bichir zullen in Alien: Covenant te zien zijn. Naar goede gewoonte wordt de film geregisseerd door Ridley Scott.

Alien: Covenant wordt de zesde film in de Alien/Prometheus-saga en sluipt in 17 mei 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.