Random Article


Nieuwe Promo voor tweede seizoenshelft The Walking Dead Seizoen 7

 


Posted 23/12/2016 by

Rise up.

Na de (over het algemeen) spannende eerste helft van The Walking Dead's zevende seizoen hebben AMC en Fox International zonet een nieuwe promo vrijgegeven voor de langverwachte terugkeer in februari. Rick, Daryl en co zullen samen met de rest van Alexandria hulp zoeken bij Hilltop en The Kingdom om zo samen de ultieme schurk Negan uit de weg te ruimen. De strijd tegen zijn Saviors zal alvast centraal staan en zonder twijfel opnieuw enkele levens kosten…

Het zevende seizoen van The Walking Dead keert op 13 februari 2017 terug. Onze review van het zesde seizoen lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.