Random Article


Eerste Internationale Trailer voor Power Rangers Reboot

 


Posted 23/12/2016 by

Lionsgate en Saban Brands gaven zonet de eerste internationale trailer – met meer focus op de Power Coins – vrij voor hun opkomende Power Rangersreboot. Deze nieuwste generatie Rangers met Dacre Montgomery als de Rode Ranger, Naomi Scott als de Roze RangerRJ Cyler als de Blauwe Ranger, Ludi Lin als de Zwarte Ranger en Becky Gomez als de Gele Ranger, zal samen Rita Repulsa, vertolkt door Elizabeth Banks, moeten bestrijden. De reboot met een script van John Gatins, Ashley Miller, Matt Sazama, Burk Sharpless en Zack Stentz wordt geregisseerd door Dean Israelite (Project Almanac).

Mighty Morphin Power Rangers van Saban Entertainment startte in 1993 op Fox Kids. De tv-reeks rond een vijftal tieners uit het Amerikaanse stadje Angel Grove die superkrachten, morph suits en toegang tot bijhorende gigantische robots (Zords) verkregen werd een popcultureel fenomeen en een merchandise-imperium om u tegen te zeggen. De reeks gebruikt stock footage uit de Japanse Super Sentai-reeksen van Toei en kent inmiddels een twintigtal seizoenen en twee films.

Saban’s Power Rangers knalt op 5 april 2017 de bioscoopzalen binnen. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.