Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Justice League Dark

 


Posted 21/12/2016 by

Rond het project in handen van Guillermo del Toro op het witte doek is het al even stil, maar DC Entertainment en Warner Bros. zetten nog steeds stevig in op hun recent gevormde, magische superheldenteam, Justice League Dark. In navolging van de R-rated Batman: The Killing Joke-prent komt er binnen enkele maanden immers alweer een duistere animatiefilm aan. Onlangs werd een nieuwe trailer vrijgegeven voor de prent die het oorsprongsverhaal van het bovenmenselijke team uit de doeken zal doen.

De gelijknamige comicbookreeks debuteerde in 2011 tijdens de New 52-relaunch en introduceerde een nieuw team van (anti)helden waaronder Zatanna, Swamp Thing, Batman en Deadman, maar ook John Constantine, dat samen tegen wil en dank de wereld moest redden. Verwacht je dus aan een hybride-animatiefilm tussen superhelden-, maar vooral bovennatuurlijke invloeden. Zij zullen vermoedelijk een booswicht (mogelijk Anton Arcane, een Swamp Thing-schurk) met enkele oude, magische artefacten ervan moeten weerhouden om de wereld te vernietigen. Justice League Dark staat gepland voor een release op 7 februari 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.