Random Article


20th Century Fox en Ubisoft plannen Assassin’s Creed Filmtrilogie

 

Posted 21/12/2016 by

Als we hoofdrolspeler Michael Fassbender mogen geloven, verschijnen er de komende jaren nog twee Assassin’s Creedvervolgfilms (ondanks eerdere uitspraken van Ubisoft). Tijdens een interview voor de release van de eerste prent, onthulde de acteur dat 20th Century Fox en Ubisoft de videogameadaptatie willen uitwerken tot een volwaardige trilogie. Deze eerste Assassin’s Creed – gebaseerd op de populaire videogamereeks – vormde slechts het oorsprongsverhaal van Callum Lynch en zou dus continu verder uitgediept worden. Ook in dit eerste deel werd al meermaals naar een vervolg gehint.

 Onze recensie van Assassin’s Creed kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.